header The Road Traveler

Vrouwencirkel

 

Volzet | Volgende reeks

Vrouwencirkel

Door vrouwen. Voor vrouwen.

6 sesssies
februari 2023 t.e.m. juli 2023

Een gezellige groep vrouwen. Die haar wijsheid in alle kwetsbaarheid deelt. Om te leren. Te inspireren. En steun te vinden. Een vrouwencirkel is een waardevolle uitwisseling die je vrouwelijke energie weer een mooie plaats geeft in je leven.

Geïnspireerd door andere vrouwen
Elke maand kom je met een kleine groep samen. Vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden. Dat maakt het net zo interessant. Want het zorgt voor een rijke uitwisseling over het leven als vrouw. Dat helpt je te groeien in een sfeer van vertrouwen en oprechte aandacht. Het is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kunt zijn. Waar anderen je steunen en inspireren. Onder de zachte begeleiding van dr. Nathalie Heemskerk.

Eerlijk en in vertrouwen
Je bespreekt wat je bezighoudt in je leven. Je gezondheid, kinderen, levensfase, relatie, werk, … Het gaat over het échte leven. Je krijgt zachte feedback van buitenaf. Van vrouwen die verder van je afstaan. Daardoor kun je diepere vragen en twijfels delen. En zien hoe andere vrouwen met zulke situaties omgaan. Het gaat om vriendschap en sisterhood. Om vrolijk gebabbel en mini-therapie. Want samen bezitten we heel wat wijsheid.

Een oude traditie vol symboliek
Al eeuwenlang en in verschillende culturen komen vrouwen samen in cirkels. Ze delen er hun wijsheid. Steunen elkaar. Rusten uit. En inspireren elkaar met hun inzichten over de samenleving, geboorte, dood, heilzame kruiden en zelfzorg. Zo verdiepen ze hun vrouwelijke kracht. Niet alleen via verhalen. Maar in sommige culturen ook via dans, zang, rituelen of meditatie. En vaak tijdens de volle maan, een belangrijk moment in de maandelijkse cyclus.

Voor wie?

  • Je bent een vrouw en wil je kracht en intuïtie dieper ontwikkelen.
  • Je vindt het fijn om ervaringen en inzichten op een sensitieve manier te delen met andere vrouwen.
  • Je bent authentiek aanwezig. En bereid om open en eerlijk je gedachten, gevoelens en inzichten te delen. Zonder masker.
  • Je wil je engageren voor 6 sessies, verspreid over 6 maanden.

Praktisch?

  • Wat? Vrouwencirkel met 6 sessies. Elke sessie duurt zo’n 2 uur.
  • Wanneer? 1 x per maand rond volle maan op dinsdagavond (7 februari - 7 maart - 4 april - 2 mei - 6 juni - 4 juli) telkens van 19u00 tot 21u00.
  • Aantal personen? Maximaal zeven vrouwen
  • Waar? Praktijk dr. Nathalie Heemskerk
  • Prijs? € 25 per sessie

Deelnemen aan de volgende vrouwencirkel?

Deze reeks is volzet. Maar overweeg je om aan te sluiten bij een volgende reeks? Stuur me je gegevens via info@nathalieheemskerk.be. Dan geef ik je een vrijblijvend seintje wanneer de volgende reeks start.

Nathalie Heemskerk © 2023 - Algemene voorwaarden en privacy