header Folivora

Algemene voorwaarden

www.nathalieheemskerk.be en www.integralepsychiatrie.be zijn eigendom van Nathalie Heemskerk.

Contactgegevens

Praktijk Dr. Nathalie Heemskerk BV
Overpelterbaan 77
3940 Hechtel-Eksel (Eksel)
Telefoon: +32 492 485 480
E-mail: info@nathalieheemskerk.be

Bankrekeningnummer: BE 94 7370 6393 9514
Ondernemingsnummer: BE 0791.169.117 

Algemene voorwaarden

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Nathalie Heemskerk of rechthoudende derden.

De informatie op de website is algemeen. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden. En kan dus niet als een persoonlijk, medisch of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Nathalie Heemskerk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Nathalie Heemskerk geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Nathalie Heemskerk kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Privacybeleid

Nathalie Heemskerk hecht belang aan je privacy. We gebruiken daarom geen cookies om je surfgedrag te analyseren. We gebruiken zelfs helemaal geen cookies. Ook geen noodzakelijke om de website goed te laten functioneren. We verzamelen ook geen persoonsgegevens.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@nathalieheemskerk.be

Nathalie Heemskerk © 2024 - Algemene voorwaarden en privacy